Gitarkameratene lever i beste velgående. Standup, allsang, nostalgi og råe gitarriff!

Utrolig hvordan gamle menn ikke ruster. Hverken stemmebånd, gitarstrenger eller fingre så ut til å ha blitt en dag eldre. Riktignok var Lillebjørn noe lenger på håret og gråere i busta enn sist, men  likevel.
Det var omlag 3000 mennnesker i Larvik Arena sist fredag, og for å si det slik - det var ikke mange av dem som ikke stemte i på alle de kjente låtene.
Reportoaret var omtrent helt likt. Jan Eggum hadde vel med en ny, thats it! Men gjør det noe? Nei - overhodet ikke. Det er jo dette folk vil ha, og trampeklappen ville ikke noen ende ta.
Øystein den munnrappe, har jo også historiene i orden, og kona (mi) kom seg ikke før tre låter etter, da historien om verdens eldste yrke, journalisten, fikk publikum til å ligge i stolene. Her var historien om et hopprenn, med tyske Tarmgassinger som ble tvangsfora på brune bønner en måned, og den finske hopperen Rilturaltura. Og dumme spøsmål stilte jo selvsagt journalistene den gangen også, som feks da finnen datt! Hvorpå spørsmålet - Faltu Rilturaltura?
Vel - musikken var allievel høydepunktet, men du sitter med en total følelse i kroppen etter drøye to timer.
Hadde gått påny i morra!

0

Skriv en ny kommentar